اخبار کوتاه جشنواره امام رضا(ع)

«مادر سال ترکیه» در نامه به امام رضا(ع): گذشت را از تو آموختم

«مادر سال کشور ترکیه» در جشنواره نامه‌ای به امام رضا(ع) شرکت کرد و خطاب به این امام همام نوشت: آقایم! اول خدایم کمکم کرد و بعد شما اهل بیت واسطه این امر مهم شدید تا دستم به خون قاتل فرزندم آلوده نشود و از خون فرزندم بگذرم.

خبرگزاری فارس: «مادر سال ترکیه» در نامه به امام رضا(ع): گذشت را از تو آموختم
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، سحرگاه 28 فروردین ماه سال جاری در شهر نور استان مازندران همه در صحنه اعدام حاضر شده بودند. مادر قربانی جنایت که پسرش را در سال 86 در پی درگیری از دست داده بود همراه شوهر ورزشکارش پای در مراسم گذاشت. طناب قرمزرنگ دور گردن عامل جنایت حلقه شد و شاهدان اجرای حکم از خانواده قربانی بخشش خواستند.

عامل جنایت و خانواده‌اش التماس می‌کردند تا این حکم اجرا نشود. عقربه‌های ساعت به کندی حرکت می‌کرد و کیفرخواست از سوی نماینده دادستان خوانده شد و در حالی که همه خواهان بخشیده‌شدن پسر جوان بودند، مادر مقتول به سمت قاتل پسرش رفت. همه منتظر بودند که حکم اجرا شود اما مادر فداکار با صدای غم‌آلود خواست طناب دار را از گردن قاتل پسرش خارج کنند. عامل جنایت که در یک قدمی اعدام بود با بخشش مادر ایثارگر جان دوباره‌ای گرفت. این اقدام انسانی در پای چوبه دار کافی بود تا مادر فداکار از طریق رسانه ها به دیگر کشورها معرفی شود.



وصیتنامه شهید چمران خطاب به امام موسی صدر

تو ای محبوب من دنیای جدیدی به من گشودی

شهید چمران در وصیتنامه‌‌اش خطاب به امام موسی صدر می‌گوید: تو ای محبوب من! دنیایی جدید به من گشودی. و ادامه می‌دهد کسی که وصیت می کند آدم ساده ای نیست. بزرگترین مقامات علمی را گذرانده، سردی و گرمی روزگار را چشیده، از زیباترین و شدیدترین عشق‌ها برخوردار شده است.

خبرگزاری فارس: تو ای محبوب من دنیای جدیدی به من گشودی
 

به گزارش خبرگزاری فارس، امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان و یکی از بزرگترین رهبران سیاسی شیعه در جهان معاصر، در سال 1987 پس از سفر خود به لیبی که بنا به دعوت رسمی معمر قذافی رهبر این کشور انجام شده بود، در روز نهم شهریور ماه همان سال ربوده شد و تا کنون نیز آزادی او میسر نشده است.

اکنون و در ایام سالروز ربوده شدن ایشان نگاهی دوباره به شخصیت این رهبر جهان تشیع می تواند در جهت معرفی وی راهگشا باشد.

یکی از همرزمان و یاران نزدیک امام موسی صدر در لبنان شهید دکتر مصطفی چمران بود. چمران علاوه بر همفکری با آرمان ها و اهداف امام صدر، رابطه‌ای عمیق و عاطفی با وی داشت تا جایی که وصیتنامه خود را خطاب به امام صدر نوشت و تعبیراتی که در این وصیتنامه آمده است نشان دهنده عمق علاقه و جذبه او نسبت به موسی صدر است.

 



جنگ و زن

 

جنگ و زن : همسر شهید اندرزگو راجع به شوهرش می گوید: حدود سه سال پس از ازدواج مان، در سفری که برای افغانستان‏ رفتیم، در آن‌جا وقتی جمع بودیم، خطاب به‌دوستانش گفت: "همسر من اسم اصلی و کار مرا نمی‏داند." رو کرد به من و گفت: "اسم اصلی من سیدعلی اندرزگوست، تیرخلاص را به حسن‌علی منصور، من زده‏ام و از سال 43 تا حالا فراری هستم و مأمورین‏ دولت به دنبالم."

خانم "کبری‏ سیلسپور" در این مصاحبه، به بیان خاطراتش از ازدواج با شهیداندرزگو که آن زمان به "شیخ عباس تهرانی" معروف بوده  و هشت سال زندگی مشترک با او  پرداخته است. هشت سالی که همراه با شوهرش در مبارزه و سفر و زندگی پنهانی سپری شده است .در نهایت هم،خبر شهادت شوهرش را پنج ماه بعد و از زبان امام خمینی(ره) می شنود و با اعتراف تهرانی شکنجه گر معروف ساواک هم،مزار شوهرش را بهشت زهرا پیدا می کند؛ قطعه 39!

مصاحبه ای که پیش رو دارید توسط حمید داوودآبادی در سال 76 انجام شده و در وبلاگش منتشر شده است.جنگ و زن به نقل از رجانیوز به مناسبت شهادت شهید اندرزگو این مصاحبه خواندنی را منتشر می کند.



گفتاری از حجت‌الاسلام جعفری‌پور

چگونه نماز مقبول بخوانیم+پاسخ امام صادق(ع)

امام صادق(ع) خطاب به یکی از یاران فرمود: اگر نماز، تو را از سایر گناهان دور کند، بدان که صد در صد نماز تو پذیرفته شده، ولی اگر بعضی از گناهان را انجام می‌دهی، بدان به اندازه مقداری که گناه می‌کنی، نماز تو پذیرفته نشده است.

خبرگزاری فارس: چگونه نماز مقبول بخوانیم+پاسخ امام صادق(ع)
 

خبرگزاری فارس ـ حجت‌الاسلام ابوالفضل جعفری‌پور (مسئول پاسخگویی مرکز تخصصی نماز): مسأله نماز به عنوان یک مسأله عبادی زمینه‌ساز برای رشد و تعالی انسان در حوزه فردی و اجتماعی از منظر امام صادق(ع) جایگاه والایی دارد، همان گونه حضرت(ع) در بخش انتظار حضرت ولی‌عصر(عج) فرمود: «و لو أدرکته لخدمته أیّام حیاتی»، اگر من امام صادق(ع) زمان حکومت عدل مهدوی را درک می‌کردم، تمام عمرم خادم امام زمان(ع) می‌شوم، برای رسیدن به این جایگاه و اینکه انسان در فلسفه چه اعمالی می‌تواند به این جایگاه دست پیدا کند و بتواند از یاران امام زمان(عج) باشد، در آیه 41 سوره مبارکه حج خداوند تبارک و تعالی فرمود: «الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ...»، امام صادق(ع) در ذیل این آیه فرمودند: منظور از این افراد مهدی(عج) و یاران او هستند، اولین امری که بعد از ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) انجام می‌دهند، این است که نماز را بر روی کره زمین اقامه می‌کنند، «الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ».



یکی از یاران امام صادق(ع) گفته با ایشان به سفر حج رفتم در بين راه زير درخت خرماى خشكى نشسته بوديم. فرمود: اى نخل ما را از آنچه خداوند به عنوان روزى بندگانش در تو قرار داده است، بخوران! ديدم نخل پر از خرما شد و به طرف امام خم شد.
به گزارش خاورستان، به مناسبت سالروز شهادت امام صادق(ع) مطلبی از آیت الله جاودان در پی می آید:
 
ابن طلحه مى گويد: (1) امام جعفر صادق(ع) از بزرگان و سادات اهل بيت(ع) است. صاحب علوم كثير، عبادت فراوان، اوراد دائم، زهد آشكار و تلاوت بسيار، معانى قرآن كريم را بi دقت بررسى و از اقيانوس قرآن گوهرهاى ارزنده را استخراج مى كرد و نتايج شگفتى به دست مى آورد و اوقاتش را به انجام طاعات گوناگون تقسيم مى كرد به گونه اى كه از خود در آن باره حساب مى كشيد. ديدنش انسان را به ياد آخرت مى انداخت و شنيدن سخنش باعث پارسايى در دنيا مى شد. نتيجه پيروى از رهنمودهايش بهشت بود، نور جمالش ‍ گواهى مى داد كه او از سلاله نبوت است و پاكيزگى اعمالش روشن مى ساخت كه او از دودمان رسالت است. گروهى از بزرگان مذاهب و دانشمندان برجسته آنها مانند يحيى بن سعيد انصارى، ابن جريح، مالك بن انس، ثورى، ابن عيينه، ابوحنيفه، شعبه، ايوب سجستانى و ديگران از او حديث نقل كرده اند و از دانشش بهره جسته اند. مى گويد: او چندين لقب دارد كه مشهورتر از همه صادق است و از جمله آنها صابر، فاضل و طاهر مى باشد.



صفحه قبل 1 ... 32 33 34 35 36 ... 75 صفحه بعد