اس ام اس ماه محرم

 

قيامت بي حسين غوغا ندارد"شفاعت بي حسين معنا ندارد"حسيني باش كه در محشر نگويند"چرا پرونده ات امضاء ندارد

 

اس ام اس ماه محرم

 

عالم همه قطره و درياست حسين ، خوبان همه بنده و مولاست حسين ، ترسم كه شفاعت كند از قاتل خويش ، از بس كه كَرَم دارد و آقاست حسين

 

اس ام اس ماه محرم

 

عالم همه محو گل رخسار حسين است ، ذرات جهان درعجب از كار حسين است . داني كه چرا خانه ي حق گشته سيه پوش ، يعني كه خداي تو عزادار حسين است

 

اس ام اس ماه محرم

 

آبروي حسين به كهكشان مي ارزد ، يك موي حسين بر دو جهان مي ارزد ، گفتم كه بگو بهشت را قيمت چيست ، گفتا كه حسين بيش از آن مي ارزد

 

اس ام اس ماه محرم

 

ماه خون ماه اشك ماه ماتم شد ، بر دل فاطمه داغ عالم شد . فرا رسيدن ماه محرم را به عزادارن راستينش تسليت عرض ميكنم

 

اس ام اس ماه محرم

 

اي وجودت عشق را معناي حسين عالمي يك قطره تو دريا حسين فرا رسيدن ماه محرم را به تمامي مسلمانان جهان تسليت مي گم

 

اس ام اس ماه محرم

 

پرسيدم:ازحلال ماه، چراقامتت خم است؟ آهي كشيدوگفت:كه ماه محرم است.گفتم: كه چيست محرم؟باناله گفت:ماه عزاي اشرف اولادآدم است

 

 



 

 اعمال ماه محرم!

 چرا محرم؟!

 پيش از اسلام عرب، جنگ در اين ماه را حرام مي‌دانست و ترك مخاصمه مي‌كرد؛ لذا از آن زمان اين ماه بدين اسم نامگذاري شد.(1) و روز اول محرم را اول سال قمري قرار دادند.(2) در توضيح اين كه چرا ماه‌هاي ديگر كه جنگ در آنها حرام است، محرم ناميده نمي‌شود مي‌توان گفت: چون ترك جنگ از اين ماه شروع مي‌شد به آن محرم گفتند.

 اين ماه در مكتب تشيع يادآور نهضت حضرت سيدالشهدا و حماسه‌ جاودان كربلاست.

 اين ماه، يادآور دلاورمردي‌هاي ياران با وفاي اباعبدالله الحسين(عليه السلام)، فداكاري‌هاي زينب كبري(سلام الله عليها)، حضرت سجاد(عليه السلام)، و همه‌ اسراي كاروان امام حسين(عليه السلام)، است. اين ماه، يادآور خطبه‌ها و شعارهاي آگاهي‌بخش سالار شهيدان، نطق آتشين حضرت زينب(سلام الله عليها) و خطابه‌ غرّاي زين العابدين(عليه السلام)، است.

اين ماه، يادآور استقامت حبيب بن مظاهر و شهادت عون و جعفر است.

آري اين ماه، ماه پيروزي حق بر باطل است.



بوی سیب حرم امام حسین علیه السلام

راز عطر سیب حرم امام حسین علیه السّلام در روایتی است که توسط امّ سلمه روایت شده که بدین شرح است:

حسنین (امام حسن و امام حسین علیهماالسّلام) بر پیغمبر (صلّی الله علیه و آله) وارد شدند و جبرئیل در خدمت آن حضرت بود، حسنین (علیهماالسّلام) به دور جبرئیل می گردیدند و او را به دحیه کلبی تشبیه می نمودند و جبرئیل به طراف آسمان اشاره می کرد، مثل کسی که می خواهد چیزی را اخذ نماید، پس ناگاه دیدم در دست جبرئیل سیب و بِه و انار بود، همه آنها را به حسنین (علیهماالسّلام) داد، پس رویشان نورانی گردید. از فرح و شادی خدمت جدشان آمدند، آن حضرت حسنین (علیهماالسّلام) را بوسید و به آن دو فرمودند: بروید به منزل خودتان و اول به منزل نزد پدر خود بروید، چنانکه جدّ ایشان امر کرده بود عمل کردند و از آن سیب و بِه و انار چیزی میل نکردند تا اینکه پیغمبر (صلّی الله علیه و آله) نزد ایشان آمده، پس همه نشستند و خوردند تا سیر شدند.

و هرچه می خوردند از آن سیب و بِه و انار از آنها چیزی کم نمی شد و به حالت اول برمی گشت تا اینکه پیغمبر (صلّی الله علیه و آله) از دنیا رحلت نمود.

تا فاطمه زهراء (سلام الله علیها) زنده بود چیزى از آن میوه‏ ها کم نشد.

امام حسین (علیه السلام) می فرمایند: هنگامى که مادرم از دنیا رفت انار مفقود شد. و سیب و بِه در ایام حیات پدرم باقی بود. وقتی پدرم علی ابن أبی طالب (علیهماالسلام) شهید شد، بِه را ندیدم. سیب باقی بود به هیئت و صورت خودش، تا وقتی که از نوشیدن آب [فرات] مرا منع کردند. وقتى من آن سیب را مى‏ بوئیدم عطش و تشنگى من آرام می گرفت. هنگامی که اجلم نزدیک شد دیدم که سیب متغیر گشته پس یقین کردم شهید خواهم شد!

امام سجاد (علیه السلام) می فرمایند: شنیدم پدرم این موضوع را یک ساعت قبل از شهید شدنش مى‏ فرمود. وقتى آن حضرت شهید شد بوى آن سیب از قتلگاهش یافت می شد. من به دنبال آن سیب رفتم ولى اثرى از آن یافت نشد! بوى آن سیب بعد از شهادت حسین (علیه السلام) همچنان باقى بودوقتى من قبر آن حضرت را زیارت کردم بوى آن از قبر مبارکش می وزیدهر کسى از زوار شیعیان ما که بخواهد از بوى آن سیب بهره‏مند شود باید در وقت سحر در صدد زیارت برآیدزیرا اگر با اخلاص باشد از بوى آن برخوردار خواهد شد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ



روزشمار تاریخ

شهادت عالم مجاهد سید مصطفی خمینی

شهادت عالم مجاهد حاج‏ سیدمصطفی خمینی فرزند ارشد امام خمینی(ره)، درگذشت "ستار خان" سردار ملی و تولد عبدالعزیز رنتیسی رهبر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از رویداد‌های تاریخی است که در ۱ آبان روی داده است.

خبرگزاری فارس: شهادت عالم مجاهد سید مصطفی خمینی

به گزارش خبرگزاری فارس، امروز 1 آبان 1393 خورشیدی برابر با 28 ذی الحجه 1435 هجری و 23 اکتبر 2014 میلادی است و رویداد‌تاریخی ذیل روی داده است.

*عملیات عاشورای 4 در منطقه هورالهویزه (1364ش)

عملیات عاشورای 4 با هدف انهدام نیروهای دشمن در منطقه عملیاتی غرب دریاچه ام النعاج واقع در هورالهویزه توسط سپاه پاسداران و در وسعتی در حدود 110 کیلومتر مربع صورت گرفت.

در این عملیات 64 پایگاه و 7 آبراه در غرب دریاچه ام النعاج آزاد و بیش از صد فروند قایق بزرگ و کوچک و انواع سلاح‏های سنگین و نیمه سنگین و چندین انبار مهمات و... از دشمن منهدم شد.

به غنیمت گرفتن 27 فروند قایق، 4 قبضه خمپاره ‏انداز، 2 قبضه توپ ضدهوایی و تعداد زیادی سلاح دوشکا و آرپی‏جی هفت از دیگر نتایج این عملیات بود. در این عملیات، دشمن بیش از سیصد نفر کشته و زخمی به جای نهاد، 25 پاسگاه منهدم شد، یک فروند هواپیمای دشمن سقوط کرد و 110 کلیومتر مربع از زمین‏های منطقه آزاد شد.



برگی از تاریخ/

خاطره آیت‌الله مهدوی کنی از رحلت حضرت امام(ره)

خاطره آیت‌الله مهدوی کنی از رحلت امام:در روزی که حضرت امام خمینی (ره) رحلت کردند من در خارج از کشور و در بیمارستان بودم ولی در‌‌ همان زمان مداوای بیماری خود را نیمه کاره‌‌ رها کرده و عازم ایران شدم.

خبرگزاری فارس: خاطره آیت‌الله مهدوی کنی از رحلت حضرت امام(ره)

به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس، آیت‌الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری چهارشنبه 4 خرداد 1390 قبل از جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری طی نشستی که در جمع خبرنگاران برگزار شد به سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اشاره داشت و اظهار داشت: امام شاگردان بسیار خوبی نیز تربیت کردند و همین عامل مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: بزرگان می‌گویند علامت عظمت یک انسان به این است که اگر از میانشان رفت جای خالی آن شخص دیده شود و امام (ره) شخصیتی بود که نمی‌توان به این زودی‌ها نمونه ایشان را پیدا کرد.

آیت الله مهدوی کنی افزود: امام در دورانی که طلبه بوده و مدرس حوزه بودند از روزهایی صحبت می‌کردند که نشان از آرزوهای بلند ایشان برای مردم ایران حکایت می‌کرد. ایشان در‌‌ همان زمان که شاگردانشان بودیم توصیه می‌کردند که خود را برای زمانی که نیاز به روحانی آشنا به مسایل روز است، آماده کنیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری به روش تدریس امام اشاره کرد و افزود: هر آنچه که امام به شاگردانشان درس می‌دادند آن را می‌نوشتند و همین مسئله علت ماندگاری مباحث ایشان در فقه و عرفان و کلام و سایر علوم و معارف دینی شد.

وی با اشاره به استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: در روزی که حضرت امام خمینی (ره) رحلت کردند من در خارج از کشور و در بیمارستان بودم ولی در‌‌ همان زمان مداوای بیماری خود را نیمه کاره‌‌ رها کرده و عازم ایران شدم.

آیت‌الله مهدوی کنی ادامه داد: وقتی به فرودگاه آمدیم تعداد زیادی از خبرنگاران با این تفکر که بعد از رحلت امام(ره) کشور به هم خواهد ریخت قصد سفر به ایران داشتند و لذا حتی برای پرواز به سمت کشورمان بلیت هواپیما پیدا نمی‌کردیم.

پس از آنکه قرار شد هواپیمایی را به صورت چار‌تر برای ایران اجاره کنیم از سوی رادیو ایران اعلام شد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران تعیین شدند.

وی این خبر را برای خبرنگاران عازم ایران یک آبی بر آتش دانست و گفت: بسیاری حتی پس از این خبر از سفر به ایران منصرف شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: این نظام به خاطر تکیه امام به روحانیت و معنویت جریانی است که به این سادگی‌ها آسیب پذیر نیست.




صفحه قبل 1 ... 22 23 24 25 26 ... 75 صفحه بعد